3D Viewer Huygensgebouw

Via een 3D-panorama viewer kun je interactief navigeren door de twee vleugels van het Huygensgebouw die het eerste gebouwd zijn. Hier staan de ruimten waar studenten Bio-wetenschappen het meeste mee te maken hebben. Op het rechter paneel van de viewer kun je op een plattegrond zien waar je virtueel staat: NAAR DE 3-D VIEWER
 
3D panorama viewer Huygens gebouw (10 scenes)
KLIK om de viewer te starten
Fotografie: Dick van Aalst (GVF)
Het opladen kan enige tijd in beslag nemen. Hulpmenu over het gebruik van de viewer en plattegrondje van delen van het Huygensgebouw.

De viewer werkt met Java Runtime Environment plugins. Gratis download van Sun Microsystems of Apple: voor Windows, Mac OS X en Mac OS 9 en eerdere versies.

 
Quicktime filmpjes (mov formaat)
Klik op de plaatjes om de filmpjes te starten
Player nodig? Gratis download van Apple: Windows of Mac

Bibliotheek balie (1976 KB)

Bibliotheek leeszaal (1821 KB)

Centrale gang laag 0 (2118 KB)

Studenten faciliteiten (1639 KB)

Studielandschap (1746 KB)

Collegezaal laag 0 (1650 KB)

Practicumzaal voorkantlaag 1 (1529 KB)

Practicumzaal achterkantlaag 1 (1729 KB)

Centrale gang laag 1 (2265 KB)

Laboratorium laag 2 (1782 KB)

Ingangshal-kantine laag 0 (2165 KB)
 


 

Ruimten in het Huygensgebouw

Op de begane grond van de eerste twee vleugels van het Huygensgebouw die in 2004 klaar waren bevinden zich collegezalen, terminalkamers, een studielandschap, de faculteitsbibliotheek en studenten-/scholieren- en mediafaciliteiten. De zalen waar de studenten bio-wetenschappen practicum doen bevinden zich op de eerste verdieping. Onderzoeksafdelingen uit de richtingen biologie en scheikunde zijn gehuisvest op de lagen 1, 2 en 3. Op het dak pronken de koepels van de 20 en 35 cm telescopen van de afdeling sterrenkunde. In de loop van 2006 zijn de ondergrondse parkeergarage en de vleugels 3 en 4 van het Huygensgebouw gereedkomen. Deze vleugels herbergen afdelingen waar onderzoek wordt gedaan aan onderwerpen uit de natuurkunde, wiskunde, informatica en scheikunde, alsook afdelingen van overige organisatorische diensten. Gezien de doelgroep van deze site concentreert zich deze eerste viewer op ruimten waar de studenten Bio-wetenschappen het meeste mee van doen hebben.

http://www.vcbio.science.ru.nl/hg_tour/viewer/print/

laatst aangepast: 1 aug 2012